zondag 24 januari 2010

Stille kern Zeewolde





3 opmerkingen:

zowie zei

Hallo Jeanette, kan het niet laten om zomaar te regaeren op de prachtige foto`s die je maakt. Soms lees ik op de div. weblogs van norsk en heb daar jullie verhaal gelezen, enorm spannend, wat zullen jullie een boel gaan genieten in Hedalen en omgeving. Enne, we waren lang bevriend met Jan de Vries (hovenier met eigen bedrijf!) in Enkhuizen, grappig he.

En die foto`s van de beesten zijn prachtig, wat een mooie witte poes zeg, Hero is ook een fotomodel. Ziet er uit als een lieve knuffel Mechelaar (kruising?). Net als onze Zowie, maar die is nu `opa`, ruim 11 jaar.

Wens jullie heel veel succes de komende tijd met alles! Hartelijke (zomaar)groeten
Ellen
Ikornnes - Tusvik

Jet zei

Hallo Ellen,

Wat leuk zomaar een reactie te krijgen op mijn weblog. Bedankt voor je complimenten voor mijn foto's. Ik doe mijn best ;)
Ja Hero is een hele mooi hond van 15 mnd jong. Is lekker vervelend momenteel en best weleens aan het uittesten. Maar errug lief en aanhankelijk. Hij is een x tussen een Mechelse, Duitse herder en golden retriever wat je er niet echt in terug ziet. Hij kan helaas niet overweg met Minoes de witte poes. Beiden denken de baas te kunnen zijn in huis. Wat zullen ze het fijn krijgen in Noorwegen met alle ruimte om hun heen.
Waar ligt Tusvik ergens in Noorwegen? Woon je daar al lang? We vinden het allemaal heel spannend wat er op ons pad gaat komen, maar gaan er zeer zeker van genieten.

groet Jeannette

zowie zei

Hei Jeanette, wat zonde dat Hero en de poes het niet kunnen worden, we hadden altijd gedacht dat jonge honden wel snel maatjes met poezen zouden worden maar dat is dus niet altijd zo. Zowie is ook een dominante hond en nee, geen poes kan hier vrij in de tuin rondhuppelen hoor (de overburen hebben 12 katten!)
Tusvik is een schitterende plek ad westkust ah Storfjord, in de Sunnmøre bergen, in de buurt van Ålesund. Hebben sinds 2 jaar ons eigen huis, daarvoor 5 jaar in een kjellarleiligheit in Vikedalen indezelfde kommune (sykkylven) gewoond.

En nu gaan jullie bijna!
K zal zo af en toe wel je weblog bijlezen, vooral ook om de mooie foto`s te bekijken.
groetjes Ellen